¿TE PODEMOS AYUDAR?/ET PODEM AJUDAR?
Consúltanos/Consulta'ns »

Llámanos/Truca'ns:
608 23 67 05

linkbuilding amb tears - Posicionament Web i SEO

L’estratègia de construcció d’enllaços basada en fer linkbuilding amb Tiers, és una de les més usades en el món del Black Hat SEO. És una forma d’aconseguir enllaços externs relativament senzilla, bastant eficaç i prou esmunyedissa perquè Google no et posi les urpes a sobre. Com ja sabràs si ens segueixes en les publicacions del bloc, o si t’agrada el món del SEO i el màrqueting en línia, els enllaços entrants a un web són molt importants. D’alguna manera i resumint, podem establir que els enllaços que arriben a un web són un dels valors que Google pren més en consideració a l’hora de donar autoritat a un projecte. És a dir, que si el teu web rep molts enllaços des de pàgines de tercers, per a Google, és un bon senyal de l’interès que genera.

Té molta lògica ja que si un URL rep molts enllaços externs i fan que a través d’aquests enllaços els Robots de Google visitar molt aquesta pàgina, és un sinònim clar que és rellevant. Com també sabràs, el linkbuilding és una tècnica que treballa a favor de la consecució d’enllaços. Fer linkbuilding amb Tiers és una bona forma de “forçar” aquests enllaços i tenir un petit escut de protecció davant d’alguna sanció de Google. Es basa en un dels mantres del SEO per excel·lència, millor pocs enllaços de molta qualitat que no molts de poca qualitat i dubtosa procedència. Encara que de seguida veureu que per una estratègia de Linkbuilding amb Tiers, es necessiten enllaços de tota mena, la clau està en saber on els col·loques, i des d’on arriben a la teva web.

Una de les grans avantatges d’aquesta estratègia basada en Tiers, és que els enllaços que rep la nostra web els controlem nosaltres mateix. Això és interessantíssim per tres motius:

  • No depenem de pàgines externes (ens estalviem suplicar per links … o el que és pitjor pagar).
  • No els tindrà la nostra competència. Seran únics nostres.
  • Els podrem aprofitar en molts projectes.

Un estratègia de linkbuilding molt senzilla, efectiva i ¿segura?

Fer linkbuilding amb Tiers és una estratègia basada en aconseguir enllaços de molta autoritat des de dominis d’alt DA que apuntin a la nostra pàgina més important del web. Fins aquí … com qualsevol altra, no? Per exemple, si parlem d’un e-commerce podrien estar dirigits al nostre producte estrella. Si és una pàgina destinada a aconseguir leads, que el enllaços es dirigeixin a la nostra pàgina de formulari. O si simplement es vol dotar d’autoritat a un domini, que es dirigeixin a la Home. Tot dependrà de quin és la teva pàgina més rendible en el teu negoci d’Internet.

Què són els Tiers

Els Tiers són capes d’enllaços que es van enllaçant entre elles dotant de més autoritat als enllaços de la capa més propera a la nostra pàgina important. Per exemple, una estratègia típica de Tiers seria crear un Tier 3, que apunti a un Tier 2 i que al seu torn apunt al Tier 1, que serà el que apunti directament a la nostra pàgina.

En definitiva un Tier seria cadascuna de les capes d’enllaços que es van creant. Podria haver-hi molts Tiers, però no cal, i el normal és trobar estratègies de Linkbuilding amb Tiers de 3 i 4 capes. Ja hauràs entès que els Tiers actuen com a capes independents i si són sancionats per Google, aquesta sanció no afectarà les superiors. Per tant mai arribarà fins a la nostra pàgina clau. Simplement haurem de recuperar aquests enllaços d’una altra manera perquè les capes inferiors d’enllaçat continuïn guanyant autoritat. De fet, com més Tiers tinguem en la nostra estratègia, menys possibilitats hi haurà que Google descobreixi “el truco del almendruco”.

Els Tiers s’identifiquen pel nivell de profunditat. El Tier 1 és la pàgina que apunta a la nostra pàgina estrella, el Tier 2 és la capa que apunta al nostre Tier 1 i Tier 3 és la capa que apunta a l’Tier 2.

Pàgina Estrella <<<< Tier 1 <<<< Tier 2 <<<< Tier 3

No és una estratègia ràpida ja que cal actuar en diversos passos. Necessitem un important treball d’enllaçat perquè els diferents Tiers vagin guanyat autoritat i així tinguin aquesta força que busquem quan enllacin, definitivament, amb la nostra pàgina. D’aquesta manera, es poden aconseguir enllaços “menys naturals” per als Tiers de l’últimes capes i anar transferint cap Tiers més propers a la nostra “money page”.

Les capes de l’estratègia de Linkbuilding amb tiers

linkbuilding amb tears

  • TIER 3: En aquesta capa es tracta d’aconseguir la major quantitat d’enllaços possibles per reforçar l’autoritat el Tier 2 (el superior). Es tracta d’automatitzar programes d’enllaços perquè treballin per nosaltres generant quantitats ingents d’enllaços, vinguin d’on vinguin. Busquem quantitat, no qualitat. Al boig !!! No cal preocupar-se de res, tots els enllaços valen.
  • TIER 2: En aquesta capa cal treballar la creació d’enllaços en els quals no cal tenir tant en compte la qualitat, com la quantitat que apuntarà al nostre Tier 1. Però cal començar a ser una mica selectius. Res d’enllaços escombraries des de la típica pàgina russa, ok ?. A més dels enllaços des del Tier 3, buscarem enllaços de temàtica relacionada en directoris, notes de premsa, comentaris en post similars, bookmarks fòrums … en fi, navegant entre dues aigües … no seran naturals, però si ho haurien de semblar.
  • TIER 1: Molt de compte, aquests enllaços aniran directament a la nostra pàgina principal, així que hauran de ser un blogs de bona qualitat. Amb contingut original, nou, relacionat, etc … Podràs recórrer a dominis caducats amb elevada Autoritat (vigila que la IP sigui diferent del web a enllaçar sinó Google, que és molt llest, pensarà que són enllaços forçats).

No facis servir Tiers en projectes a llarg termini

Aquest tipus d’estratègies també s’anomena piràmide d’enllaços. Que sigui possible i que, amb molt de compte, pugui donar resultats, no indica que la aconsellem. Bé és cert que els enllaços són un factor molt important dins de l’estratègia SEO, però cada vegada és més complicat trobar enllaços de forma adequada, Google exigeix ​​naturalitat, i ho està aconseguint. Els seus diferents algoritmes s’està acostant a l’objectiu real, que és oferir contingut de qualitat i que s’hagi posicionat de forma natural, i per això, els enllaços no naturals no ajuden. Aquesta estratègia pot ser molt vàlida a:

  • Projectes on vulguis provar com executar-la i verificar resultats.
  • En un negoci estacional que no es vagi a repetir, on una sanció passat el moment, no afectarà en res al negoci.
  • En Micronichos amb poca competència, ja que amb un enllaçat potent es pot estar a dalt a Google seguida.
Write a comment:

*

Your email address will not be published.