Creem la teva pàgina web adaptada a l’estratègia del teu negoci

En Posicionament Web Girona, ens dediquem al desenvolupament de pàgines web a Girona. T’ajudarem a desenvolupar una pàgina web corporativa o una botiga de comerç electrònic, amb la plataforma més adequada a les necessitats del teu projecte. Realitzem disseny web professional a Girona, centrat en l’usuari i sota les directrius de l’estratègia de màrqueting que hàgim definit prèviament i preparant-les per al correcte posicionament en cercadors. Estem especialitzats en desenvolupar estratègies digitals, el que ens permet desenvolupar pàgines web perquè els nostres clients aconsegueixin el seu objectiu: arribar als seus clients. Així és com treballem en l’àmbit de la creació i desenvolupament d’una pàgina i el disseny web:

  1. Analizaremos tus necesidades, el mercado al que te diriges, cómo plantea la estrategia de visibilidad tu competencia más importante y cuáles son los patrones de búsqueda del sector. Todo este trabajo inicial, es parte de nuestra metodología y está destinado a entender cuál es la mejor manera de llevar a cabo el diseño web para tu proyecto.
  2. Una vez que decidamos la estrategia a seguir, te asesoraremos en la elección del Hosting, el Dominio y la plataforma sobre la que vayamos a construir tu proyecto digital. De esta forma, la página será siempre tuya, y una vez que hayamos terminado de crearla, no tendrás ningún coste mensual. Desde el primer momento la página es de tu propiedad.
  3. A partir de este momento, comenzaremos el desarrollo y diseño web del nuevo proyecto. Arrancaremos con la creación de unas maquetas previas, la definición de las funcionalidades principales y la optimización del contenido para que sea fácilmente indexado por Google y pueda posicionar desde el primer momento.
  4. Iremos verificando las distintas páginas de la web y completándolas con el contenido (texto e imágenes), que el cliente nos vaya entregando. Nos encargaremos de la optimización de la web a nivel técnico y a nivel de contenidos para que la página esté perfectamente optimizada para los buscadores (SEO).
  5. Antes de la entrega del proyecto implementaremos las acciones de WPO, para mejorar todo lo relacionado con la velocidad de carga de la web. Y realizaremos las acciones de testing necesarias para comprobar el correcto funcionamiento de toda la web.

web-design-2038872_960_720

Els avantatges d’una pàgina web de la teva propietat

Avui en dia hi ha moltes empreses que t’ofereixen disseny web i creació de pàgines amb un cost mensual molt assequibles. No és que sigui una mala opció, però mai tindràs una web de la teva propietat, ja que el Hosting, el Domini i la pròpia web, seran propietat de tercers. A més, gairebé amb tota seguretat, el disseny de la web i les seves funcionalitats principals estaran molt limitades, sense oblidar que tindràs un cost mensual per sempre. A curt termini pot resultar econòmic (tot i els desavantatges que suposa), però al llarg dels anys el cost del web es dispararà. Depenent de les necessitats del teu projecte pot ser una bona opció. No obstant això, si estàs pensant en crear els fonaments de la teva empresa o d’un projecte durador, el millor és que pensis en tenir una pàgina web de la teva propietat, amb la qual tindràs:

Tindràs una pàgina web Optimitzada per Cercadors (SEO), que haurà nascut des de l’estudi de les paraules clau, la competència i la determinació dels patrons de recerca dels usuaris. Tots els detalls del disseny web que et presentarem estaran destinats a millorar el posicionament a Google.

Llibertat per a dirigir i gestionar la teva presència digital. Nosaltres t’ajudarem a que tinguis el disseny web que millor s’adapti al mercat al que et dirigeixes i a les necessitats del teu negoci. No posem restriccions en la creació de la teva pàgina. Sigui una pàgina corporativa o una botiga online, tu seràs el que ho decideixi tot.

Aconseguiràs funcionalitats il·limitades. Com ja hem comentat, no hi ha limitacions per al disseny de la teva pàgina web. Independentment de la plataforma triada per a la creació de la teva web, les possibilitats de disseny i a nivell de les funcionalitats del web, seran molt més.

Per a nosaltres és molt important que siguis capaç d’entendre i liderar l’estratègia de la teva web, així com que aprenguis a gestionar-la de forma autònoma. Per aquest motiu, et donarem la formació necessària perquè puguis autogestionar la teva web i liderar el teu projecte online.

La propietat del Hosting, del Domini i del Web serà teva. En Posicionament Web Girona, ens agrada acompanyar els nostres clients al llarg del seu projecte empresarial. Però no com una clàusula obligatòria. Tot serà de la teva propietat amb la llibertat absoluta per emportar-on vulguis i gestionar-la com prefereixis.

Softwares amb els que treballem per a la creació de pàgines i disseny web

WordPress: WordPress és un sistema de gestió de continguts (CMS) que permet crear i gestionar una pàgina web d’una manera relativament senzilla, sense dominar la programació. Porta més de 10 anys en el mercat i ja ha demostrat que és el gestor de continguts més important del món. Disposa d’una gran comunitat, milers de plantilles i plugins que habiliten tot tipus de funcionalitats (des de les més senzilles, fins a les més avançades). És el sistema intuïtiu, molt adequat per crear blocs personals, web corporatives o pàgines d’empresa. Permet l’optimització a nivell SEO d’una manera molt completa i ser gestionada de forma autònoma amb una corba d’aprenentatge molt curta.

WooCommerce: En realitat és el plugin de WordPress per a la creació de comerç electrònic. És una eina molt pràctica i intuïtiva que permet muntar una botiga en línia de mida mitjana. Entre les seves moltes funcionalitats permet la gestió de diferents formes de pagament, la configuració de les despeses d’enviament o el càlcul dels impostos. A més, permet crear cupons de descompte, afegir gran varietat d’atributs als productes i gestionar l’estoc. La plataforma ofereix informes molt complets de les comandes, vendes i clients. Permet crear projectes de venda online autogestionables amb un posicionament en cercadors molt important, és la millor opció per a petits i mitjans projectes.

Prestashop: Prestashop és un software de comerç electrònic de codi obert, líder en el sector de les botigues en línia. Conté més de 310 funcionalitats i està creixent contínuament. Moltes de les seves funcions són gratuïtes i es poden instal·lar i desinstal·lar segons necessitats. És un gestor de continguts específic per crear botigues en línia de mida mitjana i gran. Les seves principals característiques són que permet la creació d’atributs de tot tipus, ofereix estadístiques molt completes, així com la possibilitat de fer una comanda sense registrar-se. És la plataforma perfecta per a un comerç electrònic amb multi idioma, la gestió de l’estoc, o la creació de descomptes i cupons.

Pàgines personalitzades: Segons la nostra experiència, la majoria de les pàgines web poden desenvolupar-se amb alguna de les plataformes anteriors. No obstant això, si les necessitats del teu projecte ho suggereixen crearem una pàgina web a mida, totalment personalitzada, que s’adapti pel que fa a disseny i funcionalitats d’una forma perfecta al que el projecte necessiti. Utilitzarem les últimes tendències a nivell tecnològic i de disseny web i crearem una identitat pròpia i reconeixible per la teva web. Al mateix temps la programarem per millorar la rapidesa de càrrega i el posicionament en cercadors.

Disseny Web per a empreses de Girona

En Posicionament Web Girona tenim molta experiència dissenyant pàgines web. Sempre les enfoquem a l’necessitats del projecte, el que implica que estan confeccionades, tant a nivell disseny, com a nivell funcionalitats d’una forma personalitzada. Cada projecte digital necessita unes eines concretes i han d’usar-unes o altres en funció de l’estratègia definida. Preparem pàgines web sobre moltes plataformes diferents, en funció de les necessitats, el que implica que abans de res parlarem amb tu, sobre el teu projecte i els objectius del mateix. T’explicarem quines necessitats requereix el teu projecte i t’ajudarem a prendre la millor decisió, optimitzant els teus recursos.

A nivell de disseny, comptem en el nostre equip amb perfils dedicats a concentrar la imatge que vols la teva marca representi en tots els aspecte dins del disseny web. Una vegada que entenguem les necessitats de la teva presència digital, començarem a dissenyar les primeres maquetes. Això implica una comunicació constant amb tu per entendre l’estructura proposada, així com les funcionalitats necessàries. A partir d’aquí vam passar al desenvolupament pròpiament dit, i a donar forma als esbossos comentats amb tu. Quan estigui tot acabat, vam realitzar les proves i test de funcionalitat per poder presentar-la a Google amb els millors resultats possibles. A més et oferirem la possibilitat de fer formació en la teva empresa, perquè puguis gestionar la pàgina de forma autònoma.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

ResponsablePatxi Cano Colomer
FinalitatGestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials..
LegitimacióConsentiment de l’interessat.
DestinatarisNo se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
DretsAccedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicionalPodeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

També et podem ajudar amb altres Serveis