Curs SEO a Girona

Et presentem el primer curs de SEO presencial a Girona, on aprendràs a convertir el teu projecte digital en un autèntic negoci digital. Posicionament Web Girona, forma part d’Orbetec360, una Agència d’Estratègia i Màrqueting Digital amb l’objectiu de potenciar la competitivitat i el creixement de les empreses mitjançant l’optimització del seu entorn digital. Sempre amb el desenvolupament d’Estratègies Digitals personalitzades, adaptades a les necessitats de cada client.

Hem desenvolupat una formació presencial, per a grups molt reduïts, orientada a pymes, micropymes, autònoms, emprenedors i Startups de Girona. L’objectiu d’aquesta formació és ensenyar als nostres alumnes a entendre l’entorn digital dels seus projectes i ser competitius des del primer moment. Per això desenvolupem una formació personalitzada que inclou consultoria i mentoring dels propis projectes dels alumnes, treballant sobre les seves pròpies pàgines web, amb l’únic objectiu de convertir-les en la base d’un negoci digital.

En aquest curs SEO o curs de posicionament web, anirem molt més enllà d’aprendre a optimitzar alguns factors rellevants per a Google. Aprendràs a detectar la millor estratègia online perquè el teu projecte tingui una oportunitat real de ser competitiu a Internet. I el més important, aprendràs a desenvolupar aquesta estratègia, implantar-la en els teus projectes i potenciar el teu negoci online. El curs s’imparteix per professionals del SEO amb àmplia experiència donant visibilitat a projectes personals i de clients.

crida a l'acció curs SEO girona - Catalán

Vas a aprendre tot això:

 • Identificar als teus competidors reals en l’entorn online
 • Analitzar a la teva competència i entendre la seva estratègia SEO
 • Fer un estudi de paraules clau complet
 • Determinar els patrons de cerca del teu públic objectiu
 • Posicionar a Google teu propi projecte a Internet
 • Passar de tenir un web a tenir un negoci digital
 • Detectar oportunitats de negoci i nínxols de mercat
 • Dissenyar una estratègia digital personalitzada per al teu negoci

Entendràs totes aquestes coses:

 • Què és un cercador i com funciona
 • Què és l’estratègia digital i com treballar-la en els teus projectes
 • Perquè és fonamental estudiar la competència
 • Què són les paraules clau i per què cal analitzar-les
 • Com afecta l’estructura i l’arquitectura web a nivell SEO
 • Com optimitzar la teva pàgina per a Google
 • Desenvolupar un pla de màrqueting personalitzat
 • Com utilitzar l’analítica web en la teva estratègia digital

Deixa que et convenci que aquest curs SEO a Girona t’interessa!

Som Orbetec360, una empresa dedicada a l’Estratègia Digital, el SEO i el màrqueting en línia. Tenim molta experiència amb empreses de tot tipus i diferents necessitats. Hem treballat amb moltes empreses en la tasca de formar InCompany als seus equips en el món del màrqueting, el SEO i l’Estratègia web. El que ens ha ensenyat a determinar un tipus de formació molt específica, directament i, sobretot accionable.

L’objectiu és que puguis treballar sobre el teu propi projecte (si ja el tens serà genial perquè el podràs aplicar de forma directa i durant el curs). Però si tens un projecte en ment, i vols aprendre tot el relatiu al SEO i l’estratègia del mateix, abans d’arrencar-, també et servirà perquè t’ajudarà a definir el negoci digital del mateix.

Amb aquest curs, no només sabràs millorar la visibilitat a Internet (a Google) del teu “projecte online”, sinó que vas aprendre alguna cosa molt més important, a detectar la millor estratègia online. El que implica que seràs capaç d’entendre quina serà la millor manera d’estar a Google, ser competitiu a nivell de visibilitat online i a millorar aquesta presència, en un entorn, cada vegada més complex.

imagen curso SEO Pamplona

A més, aquest curs de SEO per a Girona ja ho hem desenvolupat en altres localitats i hem verificat que funciona, que els nostres alumnes han tret un gran profit i que han millorat i potenciat els seus negocis digitals. Espero que tot això t’hagi interessat. Si vols saber més sobre el curs o sobre nosaltres, et prego que ens ho facis saber. Envia’ns un missatge des d’aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu per acabar de explicar-te el relatiu al curs SEO de Girona, i resoldre qualsevol dubte.

fitxes curs SEO girona- Catalán

Aquest curs presencial d’Estratègia Digital i SEO a Girona, és perfecte per a tu, si …

 • La teva empresa (o l’empresa en què treballes), té un web a la qual no li han tret cap partit encara.
 • Per molt que facis no aconsegueixes visibilitat a Internet.
 • Ets el responsable de la gestió de pàgines web a la teva empresa i vols ampliar els teus coneixements de SEO i posicionament web.
 • Ets un autònom i creus que una pàgina web i la presència en un entorn digital poden incrementar el teu negoci.
 • Acabes de muntar una empresa (Startups, PIMEs) i encara no tens clar el model de negoci a Internet.
 • Ets el responsable d’alguna PIME i necessites adaptar-te i millorar els teus coneixements sobre el SEO, Els cercadors i l’Estratègia Digital.

T’interessa nostre curs SEO a Girona? Sol·licita informació!

Informació bàsica sobre protecció de dades:

ResponsableORBETEC 360 SOCIEDAD MICROCOOPERATIVA.
FinalitatGestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials..
LegitimacióConsentiment de l’interessat.
DestinatarisNo se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
DretsAccedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicionalPodeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

També et podem ajudar amb altres serveis