La teva Agència de Posicionament Web i SEO a Girona

Som una Agència de Màrqueting Online, especialitzada en el Posicionament web i SEO, i en la millora de la visibilitat a Internet, que treballa amb totes les empreses de la província de Girona. Des de Posicionament web i SEO Girona, volem bolcar la nostra àmplia experiència en aquesta millora de la visibilitat a Internet, en el teu projecte digital o ajudar-te a portar-lo al món online amb estratègia i garanties. Ens encantaria poder escoltar les teves necessitats i ajudar-te a millorar la teva presència digital, així com potenciar la competitivitat de la teva pàgina web enfront dels teus competidors en línia més importants.

El nostre objectiu és entendre les necessitats del teu negoci i ajudar-te a generar una major visibilitat. Tenir així, més quantitat de visites i, per tant, augmentar i millorar les oportunitats de venda de productes, serveis o de captació de leads. Posa’t en contacte amb nosaltres (estem a Girona) i explica’ns quines són les teves necessitats, veurem com podem ajudar-te i et prepararem un pressupost personalitzat. No treballem serveis paquetitzats, perquè entenem que cada projecte es troba en una fase diferent i, per tant, necessita destinar uns recursos diferents i realitzar un determinat tipus d’accions i estratègies en funció dels seus objectius.

Som apassionats del màrqueting en línia i romanem al dia de les últimes novetats i exigències de Google, per poder millorar el SEO de la teva pàgina amb les màximes garanties. Entendre com funcionen els robots dels cercadors per millorar el posicionament web de la teva empresa és el nostre full de ruta. Descobreix tot el que podem fer per millorar la visibilitat del teu projecte digital i col·locar la teva empresa en una millor situació a Internet. Aquestes són algunes de les accions que desenvoluparem per ajudar-te en el posicionament web del teu projecte, però sempre adaptades a les teves necessitats, recursos i alineades amb els teus objectius empresarials:

Auditoria SEO

Per conèixer que succeeix en un projecte digital, una de les primeres accions és la de realitzar una Auditoria SEO. D’aquesta manera podrem entendre en quin moment, a nivell de posicionament web i SEO, és a dir, de visibilitat en cercadors, es troba el teu projecte. És fonamental abans d’iniciar qualsevol tipus d’estratègia o de determinar quines són les accions SEO que cal implementar. Amb aquest estudi profund de la teva pàgina en relació als cercadors, anem a avaluar l’estat intern de la teva pàgina web, els llenguatges de programació, la seva estructura, com indexen els robots dels cercadors, els continguts, l’estat de les meta etiquetes, la velocitat de càrrega, el perfil d’enllaçat. En definitiva, en Posicionament web i SEO Girona, tindrem un diagnòstic de l’estat del web per al SEO. Una cosa molt important per poder traçar un full de ruta, establir uns objectius, desenvolupar una estratègia de posicionament i determinar les accions a implementar a curt, mitjà i llarg termini.

Keywords posicionades

Analitzarem les paraules clau posicionades a Google (el cercador més important). D’aquesta manera veurem la posició que ocupen les Keywords més importants per al teu negoci.

Llenguatges de Programació

Analitzarem amb detall el llenguatge amb el qual s’ha desenvolupat i programat la teva pàgina, per detectar les possibles barreres a l’hora de ser indexada pels cercadors. La base perquè se sostingui teu negoci a Internet.

Errors de Indexació

El problema és no haver preparat les pàgines segons el que demana Google perquè una pàgina sigui indexada correctament. Verificarem aquesta exigències i complirem les normes de Google.

Enllaços Entrants

Els enllaços que rep la teva pàgina són un senyal molt important de l’autoritat de la teva pàgina web. Farem una revisió de la quantitat i la qualitat d’aquests enllaços al teu web. Analitzarem el teu perfil d’enllaços.

Enllaços Interns

Els enllaços interns són fonamentals per dos motius; dirigeixen al usuaris en la navegació i li indiquen a Google quines són les URL més rellevants de la teva web. Connectarem el teu mapa de lloc amb sentit i efectivitat.

Contingut de la teva página

El contingut de la teva pàgina web és molt important. Informa a l’usuari el que ofereixes. I als cercadors informació rellevant perquè entenguin de què tracta cada URL. Cal optimitzar aquest contingut per al SEO.

Competència en línia

Un altre dels aspectes més rellevants per millorar la visibilitat d’un projecte digital, és l’anàlisi de la competència online del teu negoci. Internet s’ha convertit en un mercat molt gran i amb moltes possibilitats, però, al mateix temps és un espai amb una competència que creix de forma exponencial. Moltes Agències de Màrqueting Online passen per alt aquesta investigació de competidors, però per a Posicionament Web i SEO Girona, és una de les fases més determinants.

Serem capaços d’identificar els principals competidors, no només als que ofereixen el mateix producte o servei que tu, sinó a aquells que liciten per les mateixes paraules clau. Analitzarem quin tipus d’estratègia de posicionament estan desenvolupant, el que ens permetrà conèixer-los molt millor. Sabrem els seus punts forts, els seus punts febles, i molta informació que ens ajudarà a preparar l’estratègia de visibilitat per la teva pàgina web.

Determinarem l’arquitectura de les pàgines dels principals competidors, com agrupa els seus productes, perquè ha categoritzat seva pàgina d’una o altra forma. Descobrirem com és el seu contingut, que tipus de contingut hi ha, en què formats els presenten, cada quant generen contingut nou. Veurem al detall el seu link profile (o perfil de enllaçat). Analitzarem si és o perfil natural o forçat, quin tipus de pàgines els enllacen i amb quina freqüència i sabrem quines són les pàgines de la seva web que reben major nombre d’enllaços. Amb totes aquestes dades entendrem millor què estan fent els teus competidors i quins són els motius de dels seus avantatges a Internet. A més analitzarem altres aspectes com:

Competecia online en Girona

Long tail, estratègia de continguts:

El contingut és una de les millors opcions per donar rellevància a una pàgina web. A més del contingut bàsic d’un lloc i la seva optimització, analitzarem l’estratègia de continguts (l’ús de paraules de long tail, o de cua llarga), per part dels teus competidors. Durant el procés d’estudi de patrons de recerca i l’anàlisi de paraules clau entendrem com estan treballant aquesta estratègia, destinada a oferir als Google contingut nou amb certa freqüència i a la creació de continguts rellevants que atreguin usuaris d’alta qualitat.

A nivell de Publicitat a cercadors (SEM):

La visibilitat a Internet aconseguida a través de l’optimització a nivell SEO, és molt important. És un treball els resultats es veuran a mitjà i llarg termini. Per dir-ho d’alguna manera, és una forma correcta d’actuar. No obstant això, és només una de les accions a desenvolupar i en tota estratègia hem de contemplar l’opció de desenvolupar accions de publicitat. Per tant, analitzarem què fa la competència a nivell de publicitat en cercadors, veurem quines són les paraules clau de pagament més important, o com inverteixen en AdWords.

A nivell de Xarxes socials:

Avui dia la presència en mitjans socials és més que important. Si tenir una pàgina optimitzada és el primer pilar en un projecte digital, les xarxes socials són el segon. Per aquest motiu, analitzarem els perfils dels competidors en xarxes socials, i veurem en quines xarxes hi són presents, com interactuen amb la seva comunitat o que tipus de comunicacions realitzen i amb quina freqüència. D’altra banda, analitzarem si fan publicitat en aquestes plataformes, com ara a Facebook Ads, etc …

Recerca de paraules clau

Les paraules clau segueixen sent un dels factors més rellevants en el panorama del posicionament web. La cerca de paraules clau, també coneguda com Keyword Research, és una de les tasques que més poden influir a l’hora de començar un projecte online. Una paraula clau és el que s’utilitza per a definir al conjunt de termes que l’usuari escriu al cercador. Per a nosaltres, l’anàlisi de les intencions de recerca dels usuaris és una part molt important del procés de posicionament web, perquè ens ajudarà a entendre com busquen els usuaris. L’objectiu de la recerca de paraules clau és el d’escollir aquelles paraules que ens facilitin conversions per al nostre negoci, ja siguin vendes, aconseguir contactes o informar. A més, en Posicionament web Girona, la importància que li donem a aquest estudi és molt alta, ja que ens ajudarà a estructurar la nostra web i donar-li una semàntica tant d’URL com de contingut, que la faci molt rellevant per poder aparèixer a les primeres posicions.

Selecció de paraules clau:

Després d’obtenir aquest primer llistat de paraules clau i atenent a criteris com; els patrons de recerca, la qualificació, el volum de recerca, la dificultat de posicionament o el cost per clic, determinarem les paraules clau adequades per a cadascuna de les URL importants de la teva web. A més, prepararem els copys per poder optimitzar totes les meta etiquetes rellevants en el SEO On Page. D’aquesta manera col·locarem el teu projecte a la rampa de sortida a nivell d’optimització per a cercadors.

Determinar patrons de cerca:

Una de les accions més interessants i que més ens agrada en Posicionament web i SEO Girona, és determinar els patrons de recerca. D’aquesta manera som capaços d’unir oferta amb demanda en el mercat digital, per optimitzar al màxim els recursos d’una empresa. Farem més una anàlisi de popularitat de les paraules clau i anirem descartant aquelles que no interessen, configurant una llista sobre el qual cimentar el projecte amb seguretat, apostant pel SEO des del començament.

Primer llistat de paraules clau:

Quan ens enfrontem a un estudi de paraules clau, el primer que farem serà analitzar els productes o serveis d’un projecte web per veure com són buscats pels usuaris. D’aquesta manera podrem entendre millor la dispersió de paraules clau i començar a generar grups de keywords similars. El que ens ajudarà a tenir una primera idea sobre quin tipus de paraules clau farem servir i o sobre com podem estructurar la web, sempre pensant en millorar la visibilitat a Internet.

Long tail, estratègia de continguts:

Durant el procés d’estudi de patrons de recerca i anàlisi de paraules clau, anirem seleccionat les que anomenem “top keywords” o paraules clau paraules principals. Que seran les que optimitzem per al contingut bàsic de la teva web. Però també aconseguirem paraules clau de long tail. Són paraules clau destinades a una correcta estratègia de continguts, són molt específiques, amb un volum de cerques reduït, però d’altíssima qualitat. El que implica que estan destinades a captar tràfic de qualitat.

investigación de palabras clave en Girona

Linkbuilding

El posicionament d’un web depèn de molts factors (més de 200) i de desenvolupar-los, analitzar-los i implementar-correctament. No obstant el SEO es fonamenta sobre tres grans pilars. L’optimització a nivell On Page (és a dir, els factors interns), la creació d’una contingut optimitzat i rellevant així com els enllaços que un web rep de pàgines de tercers. Aconseguir enllaços des d’altres pàgines web és el que anomenem linkbuilding. Desenvolupant aquest tipus d’accions i aconseguint que altres pàgines enllacin a la nostra, els cercadors (com ara Google), són informats de la importància d’una pàgina, el que implica a grans trets, que un web sigui més rellevant com més enllaços externs rep.

Per tant, des Posicionament web i SEO Girona, t’ajudarem a aconseguir enllaços de qualitat per millorar el posicionament de la teva pàgina d’una forma natural. Definirem les paraules clau més importants i les treballarem dins d’aquest perfil d’enllaçat. Crearem una estratègia de linkbuilding natural, amb tècniques de White Hat (sense cap risc de penalització per al teu projecte web).

Millorar el perfil d’enllaçat no és fàcil, treballarem per a conèixer millor el sector al qual es dirigeixen els teus productes o serveis, amb la finalitat de poder generar interrelacions que acaben amb enllaços. Gràcies a aquest treball aconseguiràs millorar l’autoritat de la teva pàgina a ulls dels cercadors, i al mateix temps, tindràs més possibilitats per rebre visites al web per part d’usuari que naveguen per altres pàgines.

Posicionament Web i SEO per a les empreses de Girona

En Posicionament Web i SEO Girona, estem especialitzats en la millora de la visibilitat dels projectes digitals a Internet. El nostre àmbit de treball és molt gran i tenim experiència treballant amb tot tipus d’empreses a Girona. Si tens un projecte online que no està assolint els objectius que havies definit, si el teu web no té les visites que esperaves, si no aconsegueixes vendre per Internet o si estàs pensant en muntar un negoci online o en portar el teu negoci tradicional al mercat digital, et podem ajudar.

Estem a Girona per treballar amb les empreses de Girona. Si té una empresa a Girona i la presència que té a Internet no és el que esperaves, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a donar forma al teu projecte, a assolir els objectius de la teva empresa, i sobretot a treballar amb una estratègia digital personalitzada. No tenim una oferta de serveis paquetitzats, perquè som uns convençuts de la nostra manera de treballar. Cada empresa està en un moment diferent dins de la seva evolució digital i compta amb uns recursos diferents. Per aquest motiu, no hi ha una solució única vàlida per a tots els projectes. Analitzarem la teva situació, entendrem les teves necessitats i et prepararem una estratègia i una planificació d’accions totalment personalitzada.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

ResponsablePatxi Cano Colomer
FinalitatGestionar la llista de subscripcions. Prestar la informació o serveis que ens sol·licitin. Envia butlletins, promocions i ofertes especials..
LegitimacióConsentiment de l’interessat.
DestinatarisNo se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
DretsAccedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.
Informació addicionalPodeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

També et podem ajudar amb altres Serveis